Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.         Más información         Cerrar

    
Promotors i constructors
des de
1971

Som, des de fa més de 40 anys, una empresa immobiliària dedicada a la promoció i construcció de vivendes, edificis industrials, locals i oficines. Desenvolupem íntegrament tot el procés immobiliari des de la recerca de sòl, la redacció del projecte i la construcció fins a la comercialització en venda o lloguer per aconseguir un producte de la més gran qualitat i la total satisfacció dels nostres clients.


Antoni Angerri i Feu

Antoni Angerri i Feu

Conseller Delegat

La compra d’una vivenda per viure o un local o despatx per un negoci és una de les decisions més importants a la vida. A UCSA trobaràs els professionals de confiança que t’assessoraran amb la total seguretat i solvència d’una empresa amb més de 40 anys d’experiència. Benvingut a casa teva.


M. Dolors Sala Vázquez

M. Dolors Sala Vázquez

Administració i Finances

“Si respectes la importància del teu treball, aquest, probablement et tornarà el favor.” Per això, des del respecte necessari, l’ordre, el control i optimització dels recursos, posant al servei de l’objectiu que compartim tots els mitjans necessaris, puc considerar que el favor m’ha sigut tornat. La nostra tasca segueix, i ho fa amb la mateixa il.lusió i ganes, amb aspiracions reals i assumibles per fer d’UCSA un reflexe, millorat, dels seus anys d’història.


Jaume Balcells Ciudad

Jaume Balcells Ciudad

Director Tècnic

Planificar, projectar i construir un edifici és un procés emocionant. Veure com del no res creix alguna cosa que a la fi esdevindrà la llar o el lloc de treball d’algú ens apassiona.


Truca'ns
93 416 12 08